Ιδανικός Προορισμός

Το ξενοδοχείο «Ομιλαία» αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για τους λάτρεις της φύσης, ορειβάτες, ποδηλάτες, κυνηγούς, συλλέκτες μανιταριών και για οικογένειες που θέλουν να χαλαρώσουν και να απολαύσουν την παραδοσιακή φιλοξενία και την αυθεντική ομορφιά που προσφέρει απλόχερα αυτός ο τόπος.

Το Γαρδίκι Ομιλαίων με την πρώτη ευκαιρία επιλέγουν να επισκεφθούν οι λάτρεις της φύσης , κυνηγοί, ορειβάτες , ποδηλάτες, συλλέκτες μανιταριών (καθώς λόγω κλίματος ευδοκιμούν όλο τον χρόνο),  οικογένειες, παρέες και όλοι όσοι αγαπούν την αυθεντική ομορφιά που προσφέρει ο τόπος και οι κάτοικοί του.
Τα πανέμορφα μονοπάτια και οι ομορφιές  του χωριού, του δάσους και των γύρω ορεινών όγκων συχνά αποτελούν πόλο έλξης για όσους αγαπούν τη φωτογραφία καθώς όλες οι εποχές του χρόνου αποτυπώνονται με  τρόπο μοναδικό εκεί που αναλαμβάνει η φύση.
Όσοι επισκεφθείτε το χωριό μπορείτε επίσης να συνδυάσετε τον αγροτουρισμό, να μιλήσετε με τους ντόπιους και να θαυμάσετε από κοντά την σπάνια χλωρίδα και πανίδα της υπαίθρου.
Το Γαρδίκι Ομιλαίων έχει μια ανοιχτή αγκαλιά για όλους.
Αρκεί να το επισκεφθείτε και θα το διαπιστώσετε!!!

View the embedded image gallery online at:
https://omilaia.gr/el/drastiriotites#sigProIdfa5ff6bc3a

Ξενοδοχείο

welcome

Η νέα και σύγχρονη πρόταση διαμονής στο Γαρδίκι Ομιλαίων , εναρμονισμένη με το μοναδικό φυσικό κάλλος της περιοχής. Η φιλοξενία, οι ανέσεις  και το μοναδικό αυθεντικό περιβάλλον είναι τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν το ξενοδοχείο Ομιλαία. Περισσότερα...

Εστιατόριο

about us

Η οικογένεια Βασιλείου από γενιά σε γενιά μεταφέρει, διατηρεί κι εξελίσσει την σπουδαία παράδοση των γεύσεων τόσο της ελληνικής κουζίνας γενικά όσο και των γαστρονομικών συνηθειών της περιοχής. Περισσότερα...

Γαρδίκι Ομιλαίων

location

To Γαρδίκι Ομιλαίων είναι ένα ορεινό χωριό με υψόμετρο 1.050 μ. και απέχει από τη Λαμία μόλις 60 km. Στεφανώνεται από ένα πανέμορφο ελατοδάσος και στα πόδια του τρέχει το ποτάμι Βίστριζα (ο αρχαίος  Ίναχος) που πηγάζει από το βουνό Οξιά. Περισσότερα...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.